7 Kabale – den mest populære kabale nogensinde 

Hvis du godt kan lide kortspil og kabale, så kender du helt sikkert til 7 kabale. 7-kabale er klassikeren over alle klassikere i den fantastiske verden af kabaler. Syvkabale har blevet spillet og dyrket over hele verden, i flere århundreder. 7kabale er et universelt sprog, som bliver brugt av mennesker i alle aldre, og i alle samfundslag. 7 kabalen er måske mest af alt en afslappende aktivitet, som kan bruges til at skabe ro i en stressende hverdag. Syv kabale har nemme regler, og du behøver ikke mere end en almindelig sæt kort, for hurtig at lægge en kabale eller to. Du kan derfor på ingen tid, give hjernen ro, samt få adspredelse i hverdagen, hvor som helst og når som helst.  

Mange spiller en gammeldags 7 kabale, hvor de lægger syv kabalen i hånden, med et sæt spillekort. Mange kortspilsentusiaster nyder i dag et rigtig sæt kortspil i hånden, og finder en nostalgisk glæde ved at benytte et fysisk spil kort. Det er altid hyggeligt at benytte fysiske spillekort når man lægger 7kabalen, men i dag er det også muligt at finde et gratis spil 7 kabale på nye online casinoer. Hvis du har brug for inspiration og genopfriskning af 7 kabale den bedste kabale som er, så kan du dykke ned syv kabaler, her.  

7 kabalen – hvor kommer den fra? 

Syv kabaler har på en måde altid været her, sådan føles det i hvert fald. Vi kan ikke med sikkerhed sige hvor 7 kabalen har sin oprindelse, og hvor den kommer fra, men de fleste historikere er enige om at den sandsynligvis har sin oprindelse i Skandinavien eller i Tyskland. Grunden til at 7 er kabale bliver placeret her, er at man har fundet den omtalt i en tysk bog fra 1700- tallet. Helt sikkert er det at 777 senere er blevet spredt over hele verden.  

Grunden til at syvkabale spil er blevet så populært, et at den er simpel at lægge. Alle kan derfor nyde at spil kabale, og et spil 7 kabale kan nydes af stor og små. Kabaler 7 blev både 1800 og 1900- tallet spredt rundt over verden, og når den blev gjort til allemandseje igennem 90erne, da et spil kabale blev inkluderet i Windows styresystem. Mange lærte dermed musen, og dets slip og træk system på computeren, igennem at spille gratis 7 kabale. I dag medfølger ikke længere 7 kabale som en del af Microsofts styresystemer, men du kan stadig finde syv kabale online. Ved fremvæksten af online spil, og en ny interesse for kortspil online, har også kabale 7, fået en ny renæssance.  

Hvad er syv kabalen? 

7 kabale er en del af kabalefamilien, og måske faktisk den af kabalefamilien som er mest kendt. Et spil kabale er populært over hele verden, og 7 er kabalen er nok også den som bliver spillet flest gange, hver eneste dag, over hele verden. Siden syvkabalen er så udbredt, så findes der selvfølgelig utallige varianter af syvkabalen. På engelsk kaldes den klassiske syv kabale for en Klondike kabale. Grunden til det kaldes Klondike, er at spillet blev spillet af guldgraverne i den canadiske region Klondike på 1900- tallet.  

Et spil syvkabale kan ved først øjekast virke mere kompliceret end det egentlig er, det er derfor en fordel at sætte sig ind i reglerne som det første. Spil kabale nogle gange, og du vil helt sikkert forstå både regler og spillets gang. Et spil 7 kabale handler hovedsageligt samle de fire kulører som er i et almindelig sæt kort. For at 7 kabalen skal gå op, skal du altså samle alle hjerter, alle kløver, alle spar og alle ruder, i fire forskellige bunker. Når du har samlet de fire bunker med kulør, oppe i øverst ehøjre hjørnet at spillebordet, så har kabalen gået op, og du har lykkedes med opgaven. Det er forskellige teorier på hvor stor procent chance du har, for at en 7 er kabale skal gå op. Dette er noget de lærde strides om, og vil fortsætte med, i kabale kredse over hele verden. Det siges at ca 80% af alle kabaler i teorien burde blive løst. Prøv at lægge en syverkabale, og se om du hører til det påståede gennemsnit, eller om du ligger over.  

7 kabalen – regler 

Som sagt så går et spil kabale 7 ud på, at du skal forsøge at samle alle fire kulører i fire forskellige bunker, som du placerer oppe på højre side af spillebordet. Du spiller ved at lægge kort ud i syv rækker. Første række indeholder 1 kort, anden række to kort, tredje række tre kort, fjerde række fire kort og så videre. Det øverste kort i de syv rækker ligger med billedsiden op, de resterende med billedsiden ned. Oppe på højre side, er som sagt der hvor du skal samle kulører. Fra starten af spillet er disse bunker tomme, men efterhånden som du får frem kort i de forskellige kulører så bygger du bunkerne op. Du starter med at bygge med det laveste kort i hver kulør, hvor det laveste kortet er esset.  

Hvis du trækker et ess, eller et ess kommer til syne i rækkerne, så kan du komme i gang med at bygge din bunke. Når du har fået esset på plads, så kan du fortsætte med at bygge videre, altså kommer 2 er i samme kulør så lægges denne på, herefter 3 er i samme kulør. Sådan fortsætter du indtil du lukker bunken, med kongen. Når du har samlet alle 13 kort i samme kulør, så er bunken lukket. Dette skal du gentage med alle fire kulører. Hvis du kan formå at samle alle fire kulører, så har du lykkes med at få en syvkabale med at gå op. De syv rækkerne bruges til at finde kort. Du kan flytte rundt på dem hvis de er en unde værdi og i modsat farve. Altså kan sort 6 lægges ovenpå rød 7, og lignende.  

Gratis spil 7 kabale online 

I dag findes 7 kabalen gratis spil på flere online spillehjemmesider. Fordelen med at spille syv kabale online, er at du ikke risikerer at gøre fejl. Hvis du spiller med fysiske spillekort, så kan der forekomme fejl, og det findes ikke noget værre end at være godt i gang med et spil 7 kabale, bare for at opdage der har været en fejl og måtte starte om igen. Hvis du spiller 7 kabalen gratis på nettet, så risikerer du ikke fejl, og du bliver hellere ikke fristet til at hjælpe lidt til, med at få syv kabalen til at gå op. I et spil gratis 7 kabale, så er der altid et ekstra spændingsmoment ved at du spiller på tid. Du kan derfor altid spille mod dig selv, eller andre. Der kommer et ekstra element af spænding over en 7 kabale gratis spil online.  

Spil gratis 7 kabale online hos OnlineKabale.dk

Når du spiller 7 kabale online, så fungerer det som den gammeldags 7 kabale. Der er alligevel mulighed for at skru ambitionerne lidt op i et gratis syvkabale spil, da du kan få mulighed for at selv styre sværhedsgraden på syvkabalen. Du kan også konkurrere med andre 7 kabale entusiaster på tid, eller finde et nyt kortspils fællesskab over et spil 7 kabale gratis på nettet. Der er nemlig ofte en chat med andre spillere, som også er i gang med et 7 kabale gratis spil.  

7 kabale – den bedste kabale 

Hvis du spørger kabalespillere over hele verden hvad som er den bedste kabale, så vil de fleste svare kabale 7. Spil gratis 7 kabaler online, og se om du er enig. Med fremvæksten af online spil, og den stadig voksende interesse for at spille online, så har også kortspil fået en renæssance i den digitale verden. Mange tidligere kortspillere har genopdaget glæden ved kortspillet. Dette gælder i høj grad også kabalen. Når nettet nu også giver dig et bredt udvalg af kabaler gratis, så er det bare med at komme i gang med at undersøge denne fantastiske spilleverden. Spil kabale online, og find ud hvorfor man siger syv kabale den bedste af alle kabaler.  

Spil gratis 7 kabale og ikke fortryd timerne foran skærmen på grund af en slunken pengepung. Syv kabale spil er nemlig gratis syvkabale, og du kan derfor spille i flere timer, uden at måtte grave dybt ned i lommerne. Et gratis spil 7 kabale er altså underholdning for alle, uanset hvad slags økonomi du har, så kan du være med. Hvis dette øger glæden ved spillet, så kan du prøve dette. For mange syvkabale spil, så er spændingen forbundet med om kabalen går op, og om du er den som går ud af runden, med den bedste tid.  

Bliv en bedre 7 kabale spiller online 

Spil 7 kabale eller 7 kabale solitaire online, og blive bedre til at spille syv kabalen. Syv kabalen er et spil som du spiller alene, du er derfor ikke afhængig af at forhåndsaftale spilletider sammen med vennerne. For mange, er det alligevel en stående aftale at være den hurtigste 7 kabale spiller i vennegruppen. De fleste vil derfor tage tid når de spiller kabale hjemme ved køkkenbordet, kun for at kunne udråbe sig selv som regerende rekordholder på tid, ved næste kortspilsaften. Man udfordrer så hinanden til at slå rekorderne. På denne måde bliver man ved med at udvikle sig som kabalespiller, også internt i vennegruppen.  

Ved at spille gratis syvkabale på nettet, har du mulighed til at spille hurtigere, og med højere ambitionsniveau end du ville gøre ved fysisk kabale. Du vil derfor blive en bedre 7 kabale spiller, hvis du også spiller gratis kabaler på nettet. Du kan spille gratis syvkabale på mobiltelefonen, mens du kører bus til arbejde. Du kan også spille et gratis spil 7 kabale mens du venter på metro, om morgenen. Et 7 kabale gratis spil er så nemt tilgængelig at du kan spille det når som helst, og hvor som helst. Fordelen med at spille 7 kabalen gratis spil på mobiltelefonen, er at du kan pause og genoptage spillet når det passer dig. Du kan derfor altid sørge for at hjernen er frisk, og du er parat til nye rekorder når du logger på nettet.  

7 kabale- også med en snert af konkurrence 

Når du har spillet 7 kabale den bedste på nettet, så kan det være du har brug for større udfordringer, og at hæve ambitionsniveauet. Heldigvis findes der syv kabale den bedste, fællesskaber online, som du hurtig kan blive en del af. Her vil du helt sikkert møde mennesker fra hele verden, med en fælles interesse for kabaler. For alle spillenørder, er det fantastisk at få lov til at snakke taktikker og nye strategier, med ligesindede. Og bedst af alt, du vil helst sikkert blive endda bedre til at lægge 7 kabalen. Måske du overgår den efter sigende ca. 80 % mulighed for at lykkes med en kabale. Hvis du kan lykkes med over 80 %, så ligger du over gennemsnittet i dine 7 er kabale præstationer.  

Et gratis spil 7 kabale, kan som sagt, også laves mere udfordrende hvis du spiller online. Du kan konkurrere på tid, med de bedste i verden. Når du spiller kabale 7 online, så spiller du nemlig sammen med spillere fra hele verden. Du kan derfor konkurrere med de bedste i hele verden. I starten kan ambitionen være at have den bedste tid i Danmark, senere den bedste tid i hele Europa, og til sidst kan du forhåbentlig kalde dig, verdens bedste til at spille 7 er kabale! Mulighederne er der, og det er bare med at komme i gang, så hurtig som mulig.  

Syv kabale den bedste form for afslapning 

Spil syv kabalen gratis på nettet, og hav altid muligheden for et afslappende spil kabale, på din telefon. I dag lever mange af os et travlt liv, med familie, børn, fuldtidsarbejde og træning.  Også i hverdagen er det en kabale, at få det hele til at gå op. Mange danskere bruger derfor spil på telefonen som afslapning, det er der nemlig præcis når man har brug for det. Ved at lægge kabaler gratis, på telefonen, har du adgang til et spil, som for mange fungerer rent meditativt.  

At lægge en kabale er at skabe orden og struktur i et kaos, og det fungerer derfor meget afslappende på mange mennesker. Hvis du har brug for et middel til at få slappet af, og afkoble hjernen fra alle de opgaver du skal løse, så er et spil 7 er kabale at anbefale. Du kan spille det når som helst, og hvor som helst, og det tager ikke specielt lang tid. Samtidig får du kroppen og hjernen ned i tempo, og skaber et kærkomment åndehul, i en travl hverdag. Når aften kommer, kan du finde frem den gode gamle kortstok, og lægge en gammeldags 7 kabale på køkkenbordet. Ren meditation.