Spil hjerterfri online, helt gratis

Online spil har virkelig haft en opblomstring igennem de seneste årene, og flere og flere danskere hygger sig med forskellige former for online spil underholdning. Online spil som hjerterfri findes også i utallige udgaver, og der finnes noget for enhver smag.  

Hvis du er mere til et traditionelt og velkendt kortspil, som hjerterfri, så kan du sagtens også finde hjerterfri kortspil online. Hjerterfri er et kortspil med forholdsvis simple regler, og det er derfor et spil hvor alle kan være med. Så uanset om du har lang erfaring med at spille hjerterfri, eller om du bare er nysgerrig på hvad hjerterfri kortspil er noget for dig, så kan du nemt komme i gang med at spille gratis hjerterfri kortspil på nettet.  

Hvad er hjerterfri? 

Kortspillet hjerterfri, er et såkaldt stikspil som har været kendt i mere end 100 år. Hjerterfri regler er ret simple, så alle kan være med, uanset erfaringsniveau. Kortspillet hjerterfri spilles typisk med 4 spillere, hvor man benytter sig af et almindelig sæt spillekort, hvor jokerne er sorteret fra.  

I et hjerterfri spil, gælder, til forskel fra andre kortspil, om at være den spilleren som får færrest points. Kortspillet er opdelt i flere runder, hvor hver spiller får uddelt 13 kort. Det gælder om at undgå stik- og selvfølgelig mest af alt, at undgå at få stik med hjerter i. 

Hjerterfri regler  

I hjerterfri kortspil gælder det at du undgår at få nogen stik, der indeholder hjerter eller den frygtede spar dame. Vinderen er den spilleren med færrest points, når en anden spiller når 100 points. Til forskel fra mange andre kortspil, går det altså ud på undgå at få stik.  

Alle spillerne får ved starten uddelt 13 kort, og inden hver runde starter, skal man bytte kort med en anden spiller. Der er forskellige regler i de forskellige runder, i forhold til hvilken af de andre spillere du skal bytte kort med.  

Hjerterfri- spillets gang 

Der er altid spilleren med klør 2 som starter, og han skal starte med at spille klør 2. De næste spillere spiller kort i samme kulør, hvis de kan. Det højeste kort i den spillede kulør får stikket. Det er selvfølgelig om at gøre at undgå at få stik. Hvis du ikke har den spillede kulør, så har du mulighed til at komme af med hjerter, eller til og med spar dame.  

Du må ikke spille hjerter eller spar dame i første runde af hjerterfri. Hjerter må kun spilles når hjerter er åbnet, altså at en spiller allerede har smidt en hjerter på. Når alle spillerne ikke har flere kort på hånden, så tælles der points. Hjerter tæller 1 point, mens spardame tæller 13 point. Man skal for alt i verden undgå at sidde tilbage med spar dame.  

Spil hjerterfri gratis online

Spil hjerterfri online 

Spil hjerterfri på nettet, også selv om du aldrig har prøvet det før. Hjerterfri reglerne er så nemme at lære, at du ikke behøver at have spillet det før, for at finde umiddelbar glæde i spillet. Du kan derfor bare kaste dig ud idet, uden nogen erfaring.  

Hjerterfri kortspil på nettet er gratis, og du behøver derfor ikke været bekymret for påvirkningen det måtte have på dankortet. Du kan nyde et gratis spil online, med god samvittighed. Du kan læse dig op på hjerterfri reglerne, mens du øver dig at spille gratis hjerterfri online.  

Spil hjerterfri når som helst- hvor som helst 

Hvis du allerede kender hjerterfri kortspillet, så ved du godt at det kan spilles med en almindelig sæt kort, uden jokere. Fordelen med at spille hjerterfri online, er at det kan spilles både fra telefon, tablets og computer.  

Når du kan spille hjerterfri kortspil på nettet, så kan du spille når som helst og hvor som helst. Hjerterfri er derfor det perfekte tidsfordriv. Hvis du skal på rejse, så kan du spille hjerterfri kortspil på din telefon. Du kan også spille på alle tider af døgnet, da online spil ikke har nogen lukketider.  

Spil sammen med andre- eller alene 

Hvis du skal spille hjerterfri kortspil, så er du normalt afhængig af nogen at spille det sammen med. Men det gælder ikke når du spiller hjerterfri online. Hvis det ikke er nogen modstandere på banen, så kan du nemlig spille mod computeren. Og hvad er vel federe end at vinde mod en computer? 

Spil hjerterfri kortspil gratis når som helst på døgnet. Hvis du vågner midt på natten, og ikke kan sove, så har du mulighed for at spille mod computeren. Hjerterfri på nettet, er derfor et underholdende tidsfordriv, som er tilgængelig hele døgnet igennem. Hvis du får lyst til at spille, så hiver du bare telefonen frem.  

Hjerterfri- underholdning for alle 

Hjerterfri kortspil er et underholdende spil. Det er en grund til at spillet stadigvæk lever i bedste velgående, med over 100 års historie. Hjerterfri er underholdende og nemt tilgængelig, simpelt men med stor underholdningsværdi. Når det nu er muligt at spille online, så er hjerterfri et oplagt valg for mange kortspils entusiaster.  

Du kan spille klassisk kortspil hjerterfri eller hjerterfri deluxe. Hovedreglen er at du skal undgå at vinde kort, og da specielt hjerter. Du skal også undgå at få damen i spar, da det er det dårligste kortet som findes i spillet. Hvis du holder dig hjerterfri igennem hele spilrunden, så ser det godt ud., i forhold til at du trækker sejeren i land.  

Gratis hjerterfri- spil så meget du har lyst 

Spil hjerterfri online, og helt gratis. Når du spiller hjerterfri på net, behøver du derfor ikke at være nervøs for at du taber penge. Spil hjerterfri gratis så meget som du ønsker. Gratis hjerterfri giver en kærkommen mulighed for at du kan øve dig til kortspil, og blive en decideret kortspilshaj til den næste kortspilssammenkomst med vennerne.  

Hjerterfri på nettet er underholdende, og du kan derfor bruge mange timer foran skærmen. Hjerterfri kan spilles sammen med andre, eller alene. Det er et dynamisk spil, med korte runder og hvor du konstant føler dig underholdt. Du ved aldrig hvilke kort modstanderne har, og om du vinder eller taber. Spændingen i spillet er derfor konstant til stede,  i hjerterfri. 

Hjerterfri på nettet 

Når du spiller gratis hjerterfri på nettet, så er det vigtig at du finder en god hjemmeside. Nogen hjemmesider tilbyder også hjerterfri deluxe og hjerterfri kabale. Du skal også kigge på grafik, og en lækker layout på hjemmesiderne. Heldigvis er hjerterfri kortspil gratis, du kan derfor også vælge at prøve at spille flere på flere forskellige hjemmesider.  

Hvis du kan lide at spille hjerterfri online, så kan du godt få interesse for at spille flere online spil. Udvalget er stort, og der er mange spændende spil. Det kan være en fordel at du finder en hjemmeside med hjerterfri kortspil, som også tilbyder andre spil. Når du har spillet hjerterfri i nogen timer, kan det måske være dejligt at spille et andet underholdende spil.  

Et socialt netværk- online 

Kortspillet hjerterfri spilles af 3-7 spillere, men det mest almindelige er 4 spillere. Mange danskere vælger at lave en kortklub, hvor man spiller sammen med en fast gruppe på et fast tidspunkt, hver uge eller hver måned. Der skabes dermed et fællesskab rundt kortspillet.  

Spil hjerterfri gratis på en velfungerende hjemmeside, og bliv en del af et online fællesskab. Når du spiller hjerterfri online, så spiller du ofte sammen med andre kortspilsentusiaster, over hele landet. Når du spiller hjerterfri på nettet, så sidder du hjemme i din egen stue og spiller mod virkelige mennesker, som befinder sig mange kilometer væk. Og hvis der ikke er spillere tilgængelig, så spiller du mod computeren.  

Spil hjerterfri – uden at tabe penge.  

Nettet florerer med online spil muligheder, mange af dem hvor du skal betale, for at få lov til at spille, eller hvor du spiller med stor risiko for at tabe penge. Hjerterfri spil er gratis. Du kan nyde et gratis spil hjerterfri, uden at du risikerer at tabe penge.  

For mange online spillere, stiger underholdningsværdien ved at de kan vinde penge, men hjerterfri kortspil vil alligevel give en stigende spændingskurve, da det hele tiden udfordrer dig og din kortspilsstrategi. Du spiller også mod andre, noget som vækker konkurrenceinstinktet op i dig, og som gør at der står noget på spil, uden at du taber penge på det.  

Hjerterfri kortspil – alle generationer kan være med 

I hjerterfri kortspil, hjerterfri kabale og hjerterfri deluxe så kan flere generationer samles i glæden over kortspillet. Hjerterfri kortspillet favner nemlig over flere aldersgrupper. Faktisk er spillet egnet for børn helt ned i 10-12-årsalderen, og helt op til en kvik 90-årig på plejehjemmet.  

Hjerterfri kortspillet er med sine mange år på bagen, også et spil som både ung og gammel kender til, og er derfor en underholdende måde at samles på. Du kan spille det sammen med familien, eller finde et fællesskab på tværs af aldersgrupper, i et online hjerterfri spil, på nettet. Det kan også være de forskellige generationer kan lære hinanden nye taktikker i det sjove kortspil.  

Hjerterfri kortspil – et nemt tidsfordriv.

Hjerterfri kortspil er, med sin store underholdningsværdi, og simple hjerterfri regler, et spil som mange finder glæde i. Hjerterfri spilles af teenagere, direktøren i et stort firma, sygeplejeren i frokostpausen, samt pensionisten på bænken i parken. For at spille hjerterfri online, er alt du behøver en smarttelefon.  

Mange bruger online hjerterfri som afkobling i løbet af dagen. Et enkelt spil tager ikke lang tid, og du kan derfor nå et hurtig spil i pausen på arbejde, eller under togturen på vej hjem fra arbejde. Du kan fylde ventetiden med et spil gratis hjerterfri, sammen med andre kortspils entusiaster, som spiller online hjerterfri.  

Kortspillets digitale renæssance 

Fremvæksten og interessen for online spil, har eksploderet i løbet af de sidste årene. Dette har ført til en ny interesse for kortspil. Hjerterfri kortspil er et af de online kortspil som bliver spillet i de mange hjem i dag. Hjerterfri regler er nemt tilgængelig, noget som betyder at alle kan være med.  

Også kabaler er et populært tidsfordriv hos mange spillere. Det et nemt tilgængelig spil, hvor man hele tiden kan forbedre sin egen indsats og føle at man udvikler sig som kortspiller. Kabaler er også et spil som man kan spille når som helst, hvor som helst, da det ikke kræver forhåndsaftaler med andre spillere.  

Hjerterfri online – spil sammen med andre 

Du har sikkert spillet hjerterfri sammen med familien rundt havebordet, eller i sommerhuset ved Vesterhavet som barn. Muligheden for at spille gratis hjerterfri på nettet, er derfor for mange et nostalgisk tidsfordriv, som vækker glæde og en følelse af tryghed.  

Et hjerterfri spil kan vække mange gode minder fra ens barndom, og nu kan det videregives og deles med den nye generation. Hjerterfri på nettet, tiltrækker nemlig også yngre spillere, som trives i den digitale verden. Du kan derfor præsentere en hel ny generation kortspillere, for glæden ved at spille hjerterfri online.  

Hjerterfri kortspil – med analoge og digitale muligheder.  

Spil Hjerterfri kortspil, hjerterfri kabale eller hjerterfri delux online, og sørg derigennem for at du hele tiden udvikler dine kundskaber om spillet. Når du spiller online, så kender du ikke modstanderne, og du vil møde erfarne kortspillere med nye strategier, som du kan inspireres af. 

Spil hjerterfri kortspil digitalt og bliv en bedre kortspiller. Ved at udvikle dine egenskaber som hjerterfri kortspiller, i den digitale verden, vil du blive en bedre spiller i den analoge verden. Du kan derfor bruge et gratis spil hjerterfri, som træning til kortklubbens faste hjerterfri spilaften. Måske bliver du den nye lokale kortklubs mester?