Spil Napoleon kabale online

Kabale er for mange det ultimative tidsfordriv, og noget man kan lave igen og igen og igen. Heldigvis findes der mange spændende former for kabale, hvor napoleonkabale er en af de mest populære. Fordelen med en Napolion kabale, er at du kan spille alene, eller sammen med andre. En spil Napoleon tager ikke lang tid, du kan derfor bruge det som et hurtigt tidsfordriv i pauser, eller når du venter på noget. Napoleon kabale er altid spændende, for du kan hele tiden prøve at overgå dig selv på tid. Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med et Napoleon spil, så kan du få inspiration til din næste spil Napolion  her.  

Spillet Napoleon er en rigtig klassiker, med mange år på bagen. Faktisk siger rygterne at Napolion kabale er opkaldt efter den franske general Napoleon Bonaparte. Efter sigende skulle Napoleon have fået tiden til at gå, ved at spille kabale i sit eksil på øen Sant Helena. Dette findes der ikke beviser for, men et Napoleon spil, er helt sikkert en god måde, at få tiden til at gå hurtigere på. Når det samtidig er helt vildt underholdende, så er det slet ikke så underlig at det er sådan et populært spil. Det kan spilles af folk i alle aldre, og man kan få spændende samtaler om taktik og strategier, både ung såvel som gammel.  

Spil Napoleon kabale online

Hvad er Napoleon kabale? 

Napoleon kabale regler er nemme, og det betyder at alle kan være med. Det eneste du behøver for at komme i gang, er et set kort. Kort kan du købe i din lokale kiosk, eller i en boghandler. Hvis du gerne vil opmuntre dine børn til at lægge kabale, så kan du købe et sæt kort med flotte motiver. Det gør kun Napoleon spillet endnu mere underholdende. Kortspillet Napoleon er en kabale, som bliver spillet med et almindelig sæt kort, altså 52 kort, uden joker. Kortene skal placeres i otte kolonner, alle med billedsiden op. Du starter derefter med at trække fra de forskellige kolonner, for at bygge fire stakke op.  

Spil Napolion kabale ved at trække kort fra de forskellige rækker, og byg de såkaldte stakke. Øverst i venstre hjørne, er der fire ledige pladser, også kaldt celler, hvor du kan lægge kort, mens du er i gang med spillet. Mens du i højre hjørne lægger de fire stakke som du bygger på, for at få kabalen til at gå op. De fire stakke kaldes også hjemmeceller. En kabale Napoleon er først færdig når du har fået hele kabalen til at gå op, ved at bygge alle fire stakke færdig.  

Hvordan spiller jeg Napoleon kabale? 

Kabale Napoleon spilles som sagt med et almindelig sæt kort. Når du har lagt kortene ud i otte kolonner eller rækker, så kan du begynde spillet Napoleon. Spil kabaler Napoleon ved at rykke rundt på kortene, imellem de forskellige kolonner og celler du har lagt op til.  Du skal trække et kort fra bunden, og flytte de rundt efter nogle bestemte Napoleon kabale regler.  

I Napoleon spil kan du tage et kort fra en række over i en ledig celle, husk at der kun må være et kort i hver af de ledige cellerne. I Napoleon kabale kan du også flytte kort fra en række over til en af de andre rækker. Når du flytter fra række til række, skal du være opmærksom på at hvert kort skal skifte mellem sort og rød farve, de lægges altså hver anden sort og rød.  I Napoleon kabalen så kan du selvfølgelig også flytte fra række over til hjemmecellerne, som der selvfølgelig er 4 af. Det er i hjemmecellerne at selve kabalen vil gå op. 

At lykkes med Napoleon. 

Som sagt så er målet med Napoleon kabalen at få flyttet alle kortene over i dine 4 stakke, som vi også kalder for hjemmeceller.  I hver stakke er der 13 kort. Napoleon spillet er afsluttet når alle fire stakke er fuldstændige. Du skal oprette en stak per kulør, altså har hver stakke- også kaldt hjemmecelle, en slags kort. Altså hjerter i en stakke, kløver i en stakke, spar i en stakke og ruder i en stakke. Napoleon er et dejligt oversigtlig, og nemt tilgængeligt spil, som passer for alle typer mennesker.  

I et kortspil Napoleon så skal en stakke opbygges fra det laveste kort. Det laveste kort i et spil Napoleon er esset. En stakke er fuldstændig når du har lagt hele rækken, og afsluttes med det højeste kortet, som i Napolion kabale selvfølgelig er konge. Når du lægger kabale, så er det om at gøre at kabalen går op, og når du er rigtig dreven i Napoleon kabale, så gælder det om at lykkes med kabalen på kortest mulig tid. Hvis du spiller med dig selv, hjemme på køkkenbordet, kan det derfor være spændende hvis du tager tiden. Dette kan du gøre samtidig med, at du ser Vild med dans odds. Du kan lave en rigtig underholdende konkurrence, hvor du prøver at slå din egen tid. Hvis I er flere i familien som hygger sig med Napoleon spil, så kan det være meget underholdende at I konkurrerer om at får den bedste tid i Napoleon kabalen.  

Spil Napoleon kabale gratis 

Du kan selvfølgelig spille kortspil Napoleon på den gamle måde, ved at bruge et sæt kort. Mange har fået mange timer til at gå, hjemme ved køkkenbordet, på denne måde. Men du kan også spille gratis Napoleon kabale online. Mange hjemmesider tilbyder et gratis Napoleon spil, hvor du kan konkurrere med sig selv, og andre, om at få den bedst mulig tid. Når du spiller online, kan du konkurrere med de bedste af de bedste kabalehajer, som er derude, og virkelig få målt kræfter med andre kabaleentusiaster. Det er meget underholdende, og som altid, er online kabaler gratis.  

Når du spiller Napoleon kabale gratis på nettet, så beregnes din endelig score på mængden af tid, du bruger til at løse kabalen. I et gratis kortspil Napoleon så kræver det derfor gode strategier, samtidig som du skal tænke i højt tempo, sådan at du ikke mister for mange points. Når du spiller Napoleon spil gratis på nettet, er det derfor en god strategi ar du ikke rykker kortene for meget rundt, men tager hurtige beslutninger, for at spare tid. Hvis du lykkes med dette, er der store muligheder for at du får den bedste tiden i et gratis spil Napoleon. 

Spil Napoleon hvor som helst, når som helst 

Spil et gratis spil Napolion på nettet, når som helst og hvor som helst. Det eneste du behøver er en internetforbindelse, og en computer eller smarttelefon. De fleste online spil hjemmesider, vil tilbyde et gratis spil Napoleon kabale, du kan med høj sandsynlighed også spille Napoleon Solitaire, eller andre former for kortspil. Kortspillet har fået en renæssance i fremvæksten af online spil, og mange danskere nyder de mange muligheder for online underholdning som er tilgængelig.  

Når du har muligheden for et gratis Napoleon spil, så slipper du også at bekymre dig for at bruge penge på online underholdning. Du kan nyde et Napoleon spil, helt gratis i mange timer, uden at det påvirker størrelsen på pengepungen, eller familiefreden. Det kan være en fordel at du finder en hjemmeside som også tilbyder andre kortspil, eller online spil. Når du har brug for en pause fra kortspil Napoleon, så bevæger du dig bare videre til en nyt spændende kortspil. Du kan bruge Napoleon kabalen som underholdning, eller som en middel til afkobling og afslapning. Et spil gratis Napoleon kan være et kærkomment pusterum i en travl hverdag, hvor du kobler af, men samtidig holder hjernen i gang. Mange af os har brug for et åndehul i en travl hverdag, mange bruger en kabale til at koble af, en gang imellem.  

Napoleon spil- både for store og små 

Napoleon kabale regler er lige til at overskue, både for store og små. Napoleon spil er derfor noget du med fordel kan præsentere dine børn for, og samtidig noget som din gamle bedstemor på 80 også, kan have glæde af. Også de unge, vil finde glæde i en runde gratis Napoleon spil på nettet, specielt når du bringer et underholdende konkurrenceelement på banen. Spil Napolion online, og find ud af hvem i familien, som skal få titlen som familiens Napoleon.  

Napoleon kabale er både for store og små

Napoleon er for mange, kongen over kabaler, og er for mange det foretrukne valg, efter man har kørt træt i 7 kabale. I en Napoleon kabale er der et ekstra element af spænding, taktik og strategi, som gør at man føler sig, underholdt og udfordret på samme tid. Det er ikke uden grund at mange danskere bruger kabalen aktivt i dag, både den analoge variant hjemme på køkkenbordet, og den digitale variant på nettet. Hvis du også har brug for afkobling, og underholdning i dit liv, så er du velkommen med på kabalevognen, i dag!